Welkom!

Welkom!

Als scholier kies je niet alleen voor een studie maar zeker ook voor een universiteit, faculteit, bepaalde sfeer en het onderwijssysteem. Bekijk ons animatiefilmpje.


Kom jij aan onze faculteit studeren? Join us!

Wil jij aan onze faculteit studeren? Heb je je al aangemeld voor komend jaar? Volg ons dan op Twitter of meld je aan bij onze Facebookgroepen. Per jaar richten we een groep op waar je je medestudenten vast kunt ontmoeten, en tips krijgt over op kamers gaan, studeren, het studentenleven en leuke evenementen.


Vrijdag 6 november 2015 | Masterdag

Op 6 november 2015 is de volgende Masterdag! Geef je op voor de voorlichtingen! Vanaf 9.00 uur is de prachtige Sterrewacht open om alles te weten te komen over de Leidse Rechtenmasters.  


Proefstuderen

Kom Proefstuderen op 15 april en ervaar zelf hoe het is om te studeren. Dé manier om je te verdiepen in deze studie: of je nu twijfelt of een bevestiging zoekt van je studiekeuze. Je krijgt vooraf opdrachten om je voor te bereiden op de colleges of werkgroepen die je volgt op de dag zelf. Zo maak je kennis met de inhoud van de studie en hoe je onderwijs krijgt op de universiteit.