Nieuws

Praemium Erasmianum Studieprijs voor Daniëlla Dam-de Jong

De Stichting Praemium Erasmianum kent jaarlijks maximaal vijf studieprijzen toe aan jonge onderzoekers die een dissertatie van bijzonder hoge kwaliteit hebben verdedigd aan een Nederlandse universiteit. Voor de uitreiking op 11 mei zijn nu extra stoelen beschikbaar gesteld!


Noodzakelijke opruiming bibliotheek Sterrewacht

De collectie van onze faculteit in de Sterrewacht moet plaats maken voor een andere collectie. Mocht u in het verleden boeken hebben gedoneerd waarvan u niet wil dat ze worden weggegooid, neem dan contact op met Thomas van Beek.


15 april | Drukte in het restaurant

Aankomende woensdag bezoeken circa 300 scholieren onze faculteit voor een proefstudeerdag rechtsgeleerdheid of criminologie. Rond lunchtijd is hierdoor de rechterhelft van het restaurant gereserveerd voor scholieren en het restaurant is op deze dag dus erg vol!


Ontmoetingen tussen kunst en wetenschap

Gerenommeerde kunstenaars en wetenschappers gaan met elkaar in gesprek. Wat is de relatie tussen kunst en wetenschap? Hoe zien beide domeinen hun maatschappelijke functie? De zes ontmoetingen vinden plaats onder leiding van Andrea van Pol.