Nieuws

Vrijkaarten opnames Universiteit van Nederland

Professor Stefan Sagel, hoogleraar arbeidsrecht, schudt de één na de andere bizarre rechtszaak uit zijn mouw, en laat zien hoe belangrijk het is om tussen de regels van een arbeidscontract door te lezen. Jij kunt op 25 maart de opnames bijwonen.


Solliciteer voor de Meijers-promotieplaatsen

Jaarlijks financiert de Graduate School twee PhD-promotieplaatsen: de Meijers PhD-positions. Een uitgelezen kans voor jong wetenschappelijk talent. Solliciteren kan tot 1 april 2015 en de aanstelling start op 1 september 2015.


Onderzoekverlof

Tijdens onderzoekverlof wordt een onderzoeker vrijgesteld van andere (onderwijs- en bestuurs-) taken. In deze periode kan hij een substantiële subsidieaanvraag voor extern gefinancierd onderzoek doen.


Agenda

Wat staat er komende tijd in de agenda? Een overzicht van alle lezingen, conferenties, symposia, bijeenkomsten, afstudeerdata, vergaderdata, promoties, oraties e.d. Heeft u aanvullingen voor deze agenda? Mail dan naar de webredactie .


Nieuwe advanced master International Children’s Rights

Dit nieuwe en volledig geaccrediteerde programma start in september 2015 en biedt een Engelstalig curriculum gericht op een selecte groep getalenteerde studenten en (juridische) professionals die zich willen specialiseren op het gebied van internationale kinderrechten.


Samen op de foto

In onze faculteitskamer in het academiegebouw zijn de portretten van hoogleraren vervangen voor een nieuw beeld, namelijk de groepsfoto van studenten en hoogleraren.


Eervolle vermelding voor Tom Reker

De DVDW Scriptieprijs is bedoeld voor studenten die een scriptie hebben geschreven over een ondernemingsrechtelijk onderwerp. Leidse rechtenstudent Tom Reker kreeg een eervolle vermelding.