Nieuws

Anouk Bosma in 'Heel Holland bakt'

Anouk Bosma, promovendus bij de Afdeling Criminologie van het Instituut voor Strafrecht & Criminologie, neemt in het komend seizoen deel aan het TV programma 'Heel Holland bakt', waarin ze het gaat opnemen tegen 9 andere kandidaten.


Homicide in Europe

Recentelijk is een Special Issue van de European Journal of Criminology verschenen, die is samengesteld door Marieke Liem, Universitair Docent Criminologie bij het Instituut voor Strafrecht & Criminologie, en William Pridemore.


Agenda

Wat staat er komende tijd in de agenda? Een overzicht van alle lezingen, conferenties, symposia, bijeenkomsten, afstudeerdata, vergaderdata, promoties, oraties e.d. Heeft u aanvullingen voor deze agenda? Mail dan naar de webredactie .


9 september | Alumnidag Rechtsgeleerdheid

Op 9 september vindt de jaarlijkse alumnidag van de faculteit plaats op de Sterrewacht:  "Leiden Revisited, een middag terug in de collegebanken". Medewerkers zijn uitgenodigd vanaf 20.00 uur om oud-studenten te ontmoeten.


Veni voor Moritz Jesse

14 veelbelovende Leidse onderzoekers kunnen de komende jaren hun onderzoeksplan realiseren dankzij een Veni-financiering van NWO. Moritz Jesse (Europees Recht) is een van hen.