Nieuws

Vervanging stoelen Bibliotheek Rechten

Op donderdag 6 augustus komen er nieuwe stoelen in Bibliotheek Rechten. Op dinsdag 28 juli zal al een gedeelte worden opgehaald. Het afvoeren van de oude stoelen en het brengen van de nieuwe stoelen zal helaas overlast met zich mee brengen. Bij voorbaat onze excuses hiervoor.


Het nieuwe ontslagrecht

Vandaag is de laatste dag dat het Buitengewoon Besluit Arbeidsverhoudingen geldt. Op 1 juli treedt het nieuwe ontslagrecht van de Wet werk en zekerheid in werking.


Leiden Revisited: 3 belangrijke redenen om erbij te zijn

Op vrijdagmiddag 25 september organiseert de Juridische Faculteit in de unieke Leidse Sterrewacht voor de 10e keer het Leiden Revisited evenement: hét netwerkevenement dat dit jaar door Job Cohen wordt geopend. Voor u, als alumnus van de Leidse Rechtenfaculteit, 3 redenen op een rij om ‘acte de présence’ te geven.


Agenda

Wat staat er komende tijd in de agenda? Een overzicht van alle lezingen, conferenties, symposia, bijeenkomsten, afstudeerdata, vergaderdata, promoties, oraties e.d. Heeft u aanvullingen voor deze agenda? Mail dan naar de webredactie .


Wat besprak het faculteitsbestuur?

Het bestuur sprak o.a. over het Leiden Law Festival 2015, de vaststelling van het aantal plaatsingsbewijzen numerus fixus 2015 - 2016 en de richtlijn voor promotietrajecten Universiteit Leiden.


Condoleanceregister Hans Nieuwenhuis

Het faculteitsbestuur heeft bij de ingang van het Kamerlingh Onnes gebouw een condoleanceregister opengesteld, waarin collega’s, studenten enkele woorden ter nagedachtenis aan Hans Nieuwenhuis kunnen schrijven.


Derde personeelsmonitor beschikbaar

De personeelsmonitor, waarvoor medewerkers in maart een vragenlijst konden invullen, is beschikbaar. De respons was goed: 54% van de medewerkers heeft de vragenlijst ingevuld, een prima score.