Nieuws

Seminar integriteit (of wat er van over is…)

Woensdag 3 december vond een seminar plaats over integriteit. Het seminar werd georganiseerd door Lions Club Leiden Noordwijk, in samenwerking met Transparency International Nederland, Universiteit Leiden en de Honours Academy.


Vervanging kurkvloer

Op verschillende plaatsen in het KOG wordt de kurkvloer vervangen voor marmoleum. Dit kan eventueel overlast veroorzaken op 22, 23 en 24 december.


Onderhoud ISSC

Op maandag 1 december van 20:00 - 7:00 uur wordt er data van gebruikersaccounts verplaatst. De verplaatsing geldt voor ULCN accounts beginnend met de letters K t/m S. Denk op tijd aan het opslaan van uw openstaande bestanden!


24 november | Lezing professor Ahsmann

In de lezing wordt de naam van de studievereniging "suum cuique" deskundig ontrafeld. Die naam is onderdeel van een drieluik die eeuwenlang becommentarieerd is en nog steeds als grondnorm van het privaatrecht beschouwd kan worden.


Agenda

Wat staat er komende tijd in de agenda? Een overzicht van alle lezingen, conferenties, symposia, bijeenkomsten, afstudeerdata, vergaderdata, promoties, oraties e.d. Heeft u aanvullingen voor deze agenda? Mail dan naar de webredactie .