MOOC: ‘Rethinking International Tax Law’ – interactief & actueel

Heeft u altijd al willen weten hoe de belastingbesparings-structuren van multinationals als Apple, Starbucks en Amazon nou echt in elkaar steken? In de MOOC (online cursus) ‘Rethinking International Tax Law’, nemen de Leidse hoogleraar prof. dr. Sjoerd Douma en zijn collega’s u mee in de praktijk van het internationale belastingrecht, een wereld die in de afgelopen jaren steeds fellere reacties in de media oproept. Leer waar de discussie nou echt over gaat en debatteer mee over de ethische aspecten van belastingplanning. De cursus heeft twee niveaus en is zowel geschikt voor algemeen geïnteresseerden als voor diegenen die al enige ervaring hebben in het veld.


Praktische informatie

Wie: De MOOC (Massive Open Online Course) wordt verzorgd door Prof. dr. Sjoerd Douma, prof. dr. Frank Engelen, prof. dr. Kees van Raad en dr. Stefano Simontacchi en heeft daarnaast vele internationale gastsprekers.

Wat: Rethinking International Tax Law is een online cursus, waarin aan de hand van een case study diverse aspecten van internationale en Europese belastingrecht worden bestudeerd en besproken. Het is een interactieve cursus met video-colleges, uitdagende werkvormen en internationale discussieforums.

Waar: De MOOC wordt aangeboden via het online platform Coursera.

Wanneer: De cursus wordt gegeven van 27 april tot 5 juni 2015 (6 modules).

Hoe: Deelname aan de MOOC is gratis en er zijn geen toegangseisen.

Inschrijving

Schrijf u in via Coursera. Voor nadere informatie kunt u terecht bij het secretariaat van de afdeling Belastingrecht: Belastingrecht@law.leidenuniv.nl.

Laatst Gewijzigd: 09-04-2015