Communicatie met onze studenten

Een goede communicatie met onze studenten vinden wij erg belangrijk. Op onze facultaire website is vrijwel alles te vinden. Daarnaast informeren wij onze studenten ook op andere manieren.

Internet

Op onze website is een deel speciaal voor studenten. Dit is ingedeeld op studiefase:

Het is daarom belangrijk dat studenten zich daar goed in verdiepen; heel veel antwoorden op hun vragen vinden ze daar.


Nieuwsbrief voor studenten

Verder is er de wekelijkse nieuwsbrief voor studenten. Deze nieuwsbrief ontvangt iedere student digitaal in zijn u-mail.

Blackboard

Het onderwijs wordt ondersteund door de digitale leeromgeving Blackboard. Hier is informatie over de verschillende vakken te vinden. Ieder vak wordt ondersteund met Blackboard en heeft dus een eigen omgeving(course) op het internet. Studenten kunnen gemakkelijk vanaf iedere computer, mits deze is voorzien van een internetaansluiting, sheets en andere relevante documenten ophalen, vragen stellen, discussiëren, nieuwsberichten van de docent lezen en zelfs digitale opdrachten maken en inleveren.
Meer informatie over Blackboard


Leiden Law Practices

In het eerstejaarsvak Leiden Law Practices vertellen we onze studenten hoe alles werkt. Dat vak loopt het hele studiejaar door.

Novum

Verder is er nog het blad Novum dat door studenten wordt samengesteld, en is er een groot ‘prikbord’ waar de studieverenigingen hun activiteiten vermelden. In de facultaire agenda die alle studenten in augustus/september krijgen uitgereikt, staan nog andere praktische zaken en contactgegevens.  


Spreekuur

Het studentlid van het faculteitsbestuur (assessor) houdt elke week spreekuur. De decaan heeft een keer in de maand een (inloop)spreekuur.

Laatst Gewijzigd: 17-01-2013