Weblectures

Alle relevante informatie over weblectures

")

Veel colleges worden opgenomen en als weblectures beschikbaar gesteld op Blackboard. Als hoofdregel worden de weblectures gepubliceerd vanaf twee weken voor aanvang van het tentamen van het betreffende vak.

Dit is een extra vrijblijvende service die de faculteit aanbiedt ten behoeve van de tentamenvoorbereiding. De weblectures zijn niet primair bedoeld ter vervanging van het bijwonen van de hoorcolleges.

Er worden nadrukkelijk geen garanties gegeven over het beschikbaar komen van de opnames. Houd hier rekening mee bij de onderwijsplanning! 


Inloggen met ULCN

Weblectures die binnen FdR zijn opgenomen, zijn afgeschermd met het ULCN account. Medewerkers en studenten moeten inloggen met hun ULCN account om toegang te krijgen tot een weblecture.


Hulp bij afspelen

In beginsel start de weblecture automatisch met afspelen op het moment dat er op de link naar de weblecture wordt geklikt. Voor de beste resultaten bij het afspelen wordt aangeraden om de internet browsers Mozilla Firefox of Google Chrome te gebruiken.
Is dit niet het geval kijk dan of de plugin m.b.t. Silverlight wordt toegestaan binnen uw browser. Zie hiervoor de screenshots, en de 2 stappen daarin aangegeven om deze plugin alsnog toe te staan binnen uw eigen browser. 

Mochten er alsnog problemen zijn bij het afspelen van de weblecture, of indien er nog overige vragen zijn, neem dan contact op met de ISSC helpdesk (8888 of helpdesk@issc.leidenuniv.nl). Vermeld ook de URL van de weblecture als u een probleem met afspelen hebt. De URL kunt u vinden door op de link naar de weblecture in Blackboard met je rechter-muisknop te klikken en dan te kiezen voor 'Copy link address'.


Gebruiksvoorwaarden

De weblectures zijn uitsluitend bedoeld voor studenten en medewerkers van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden. De weblectures zijn auteursrechtelijk beschermd.


Laatst Gewijzigd: 29-11-2016