Nieuws voor studenten 2013

Wat doe jij deze zomer

Stuur ons jouw vakantiekiek en laat zien hoe je aan de faculteit denkt! Wij maken hier een mooie collage van, en jij maakt kans op een leuke prijs.


Startdag tweedejaars studenten

Op 1 september vindt voor het eerst een startdag plaats voor alle tweedejaars studenten. Op deze dag geeft onder andere Benjamin Ferencz (hoofdaanklager in het Einsatzgruppen-proces, Neurenberg '47-'48) een lezing.


Agenda

Wat staat er komende tijd in de agenda? Een overzicht van alle lezingen, conferenties, symposia, bijeenkomsten, afstudeerdata, vergaderdata, promoties, oraties e.d. Heeft u aanvullingen voor deze agenda? Mail dan naar de webredactie .


Cursus Juridisch Frans

In het eerste semester van collegejaar 2014 - 2015 wordt er een cursus juridisch Frans voor gevordenen gegeven door het Academisch Talencentrum.


Harde werkers voor het goede doel in Suriname

Op woensdag 25 juni hebben vijfendertig studenten vanuit het JSVO zich ingezet voor het Anton de Kom-boekenproject. In Suriname kunnen veel studenten geen studieboeken kopen. Het Anton de Kom (AdeK) Boekenproject helpt de Surinaamse universiteit al jaren met het uitbreiden van haar juridische bibliotheek.